Mercoledi - Szerda

Töltsd a napot biciklizéssel

Eljött az aktív programok ideje! Mit szólnál egy rövid túrához két keréken? A Garda-tó környéke tökéletes kerékpározásra: végtelen hosszú, széles kerékpárutak sík terepen, így a gyerekek számára is ideális. A napsütés extra energiát ad.

Útközben festői falvakat, James Bond filmekből származó villákat, a vízen visszatükrözödő hegycsúcsokat láthatsz… lenyűgöző!

Szinte minden kempingben kölcsönözhetsz biciklit. Szintén jó móka, ha kombinálod a kerékpártúrát a hajótúrával. Kerékpározz és hajózz egy kicsit. A kemping recepcióján elmondják neked, hogy hova érdemes menned.

Inkább egy keményebb kerékpártúrára vágysz? Semmi gond. Számos emelkedőkben bővelkedő útvonal közül választhatsz a Riva del Garda északi részén.

A legszebb kerékpárút Európában

Tekerj át a víz tetetején lebegő, fából készült utakon. Izgalmas élmény, ahogy végigsuhansz a régi, autómentes utakon. A Garda-tó körüli kerékpárutakat hamarosan a legszebb kerékpárútként fogják ismerni Európában. Készen állsz rá, hogy a naplementében tekerj? Most még fogd vissza magad, ugyanis az új utak 2021-re készülnek el. Teljes hosszuk: 140 km lesz. Néhány rész már nyitva áll, ilyen például a Capo Reamol és a Trentino közötti szakasz.