Aktív kikapcsolódás kerékpárral

Izgalmas biciklis útvonalak Európa legnépszerűbb kerékpáros úti céljai közelében mind a hegyi-, mind az országúti kerékpározást kedvelők számára. Számos prémium kempingünk található kiterjedt kerékpárút hálózat közelében, így mindenki kedvére válogathat a különböző nehézségű és hosszúságú útvonalak között. Tökéletes, aktív kikapcsolódás, gyönyörű tájakon!

Bella Italia ★★★★★

Olaszország, Garda-tó

A Garda-tó déli részén található Bella Italia kemping tökéletes kiindulópont a megszokottól eltérő hegyikerékpáros túrákhoz. Észak felé kipróbálhatják a Monte Baldo-hegy felvonóját, nyugat felé a Parco Alto Garda Bresciano nemzeti parkban lévő Tremalzot. Az erőt próbáló nap után jól fog esni a lazítás a kemping valamelyik medencéjében és egy frissítő ital a bárban. A kempingben szupermarket, ajándékbolt és 4 étterem üzemel, emellett kis bevásárlóutca és csónakkikötő is van.

Norcenni Girasole Club ★★★★

Olaszország, Toszkána

Kerékpárral mindenképpen érdemes ellátogatni a csodás, dombokkal tarkított Toszkánába. Itt aztán nem találni hosszú, egyenes útszakaszokat! A Norcenni Girasole Club rengeteg lehetőséget kínál pihenésre és a helyi gasztronómia felfedezésére, mielőtt nekivágnának a Passo del Sugame vagy bármely más kerékpáros útvonalnak a régióban. A kempingben számos medencével, csúszdával és lusta folyóval rendelkező vízi park, illetve wellness & szépségápolás részleg is található, amelyben masszázs, manikűr és pedikűr, fodrász, szauna, gőzfürdő és örvénymedence is várja a vendégeket. A kempingben élelmiszerbolt, ajándékbolt, gyógyszertár, étterem és bár is üzemel.

Terassencamping Ossiacher See ★★★★★

Ausztria, Karintia

Pihenés a vízparton és kerékpározás a hegyekben: ez a tökéletes ausztriai biciklitúra receptje. A csodás Ossiachi-tó partján elterülő kempingből számos, különböző szintű kerékpáros útvonal indul. Található itt kihívásokkal teli, meredek emelkedős útvonal, valamint sík területek is, csodás tóparti panorámával és elbűvölő falvakkal. A kempingbe visszatérve lazításként meg lehet mártózni a tóban vagy lejátszani egy minigolf meccset. A kempingben szupermarket, étterem és bár is üzemel.